2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek  Ders Başvuru ve Sınav Tarihleri

• Başvuru Tarihi : 22 – 24 Temmuz  2020
  •  Sınav Tarihi     : 06 -  07 Ağustos 2020

Tek Ders Sınavına Girebilmek İçin;

1. Tek ders sınavı için en fazla 1  (Bir) dersi olmak,
  2. Sınavına gireceği dersi daha önce alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak,
  3. Sekiz dönem tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş, mezun konuma gelmiş olmak,
  4. Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması 2.00’ın altında ise Genel Not Ortalamasını yükseltmek için şartlı derslerin (DD,DC) 1 tanesinden tek ders sınavına girebilir.
  5. Bahar yarıyılında harç ücretini yatırmış olmak,
  6. Aşağıdaki dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları 06-07 Ağustos 2020 tarihlerinde uzaktan dijital olarak Ödev, Proje, Online Sınav vb. şeklinde yapılacaktır.

T.C

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA

……………………………………………………………… Üniversitesi  ………………………………………….… Fakültesi  ………………………..…….. Bölümü ……….sınıfında öğrenim görmekteyim. Aşağıda belirttiğim dersten 06-07 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacak olan Tek Ders sınavına girmek istiyorum.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Ad / Soyad

İmza

TEK DERS SINAVI BAŞVURU FORMU

Öğrencinin ;

Adı Soyadı

Bölümü

Öğrenci Numarası

Adres ve Telefon Bilgileri

Derse Ait Bilgiler

Dersin Kodu

Dersin Adı

U

AKTS

Dersin Transkripteki Notu

• Yukarıdaki dilekçe Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir. “İmzalı şekilde 0 286 2180538 nolu fax a veya  ilahiyat@comu.edu.tr mail adresine de gönderilebilir.”

2020 Bahar Yaıyılı Tek Ders Sınav Duyurusu.docx