ÇOMÜ Akademik Teşvik Ödeneği Takvimi

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

05-15 Ocak 2016

Öğretim elemanlarının kadrolarının bulunduğu bölüm/anabilim dalı başkanlıklarına başvurusu

18-22 Ocak 2016

Üniversitemiz birimlerinde kurulan ön inceleme heyetleri tarafından sunulan belgelerin incelenmesi

25 Ocak 2016

Ön inceleme heyetleri tarafından teşvik almaya hak kazananların liste ve evraklarının nihai karar için akademik teşvik komisyonuna gönderilmesi

26-29 Ocak 2016

Akademik teşvik komisyonu tarafından teşvik başvurularının değerlendirilmesi

29 Ocak 2016

Teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanlarının üniversite web sayfasından ilan edilmesi

01-05 Şubat 2016

Sonuçlar için senatoya itiraz süreci

08-12 Şubat 2016

Senato tarafından itirazların sonuçlandırılması

AÇIKLAMALAR

1) Akademik faaliyetlere ilişkin başvurularda YÖKSİS ten (https://yoksis.yok.gov.tr/) alınan çıktı kullanılacaktır. Bu nedenle, YÖKSİS şifresi olmayan öğretim elemanlarımız, YÖKSİS giriş sayfasında "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayarak yeni şifrelerini edinebilirler. Şifrelerini edinemeyenler personel@comu.edu.tr adresinden e-posta ile talep edebilir veya Personel Daire Başkanlığının  286 218 00 18 (1200) nolu telefonuna ulaşarak temin edebilirler.

2) Başvuruda, akademik faaliyetlere ilişkin YÖKSİS' ten alınan çıktı ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin belge/çıktı/döküman (makalenin ilk sayfası, projenin bittiğini gösteren belge v.b.) eklenmelidir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği için tıklayınız.