Diploma İşlemleri

DİPLOMA İŞLEMLERİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Dönem Sonu (Final) ve Bütünleme sınavları sonuçlarına göre mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Mezun öğrencilerimiz aşağıdaki şartları sağladıktan sonra öğrenci işleri ofisinden diplomalarını alabilirler.

1- Öğrencilerimizin muhakkak “Öğrenci Kimliği”ni getirmeleri gerekmektedir. (Kayıp ise yerel/ulusal gazetede kayıp ilanı verilerek gazetenin aslı getirilecek.)

2- Vekalet ile diplomasını aldırmak isteyen öğrencilerimizin, Noterden vekaletname çıkartarak aslı ile birlikte öğrenci kartı (yoksa kayıp ilanı) hazırlayıp vekil tayin ettiği kişiye teslim etmeleri ve vekil tayin edilen kişinin kimliği ile başvurması gerekmektedir.

Not:

1- İlişik kesme işlemleri öğrenci işleri ofisinden yapılacak ayrıca form doldurulmayacaktır.

2- 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını almaya gelmeden önce muhakkak öğrenci işleri ofisini arayacak ve ilişik kesme sürecini başlatacaktır.

Ekler

DİPLOMA İŞLEMLERİ.docx