KUR’AN-I KERÎM DERSİNİN ŞUBELENDİRİLMESİ

KUR’AN DERSİNİN ŞUBELENDİRİLMESİ İLE İLGİLİDİR

KUR’AN DERSİNİN ŞUBELENDİRİLMESİ İLE İLGİLİ

1. VE 2. SINIFLAR

Fakültemizde 1. ve 2. Sınıflarda diğer derslerde kız-erkek ayrımına göre şubelendirme yapılacağından Kur’an dersi için farklı şube seçilmesine gerek yoktur. Diğer derslerle Kur’an dersinin şubelendirilmesi aynı olacaktır.

1. Sınıf (NÖ-İÖ) A-B-C-D tüm şubeler: Öğr. Gör. Mehmet KARA
  2. Sınıf (NÖ-İÖ) A-B-C-D-E tüm şubeler: Öğr. Gör. Halil İbrahim ÖNDER

ÖNEMLİ: 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ise Kur’an dersine özel diğer derslerden farklı şekilde şubelendirilecektir. Öğrencilerimizin ders seçimini belirlenen şekilde yapmaları önem arz etmektedir:

- Geçen dönem 3. Sınıf C / Cİ şubesinde (Öğr. Gör. A. KAZAN) olan bayan öğrenciler Bahar döneminde A / Aİ şubesini (Öğr. Gör. H.İ.Önder) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 3. Sınıf A /Aİ şubesinde (Öğr. Gör. H.İ.Önder) olan erkek öğrenciler Bahar döneminde C / Cİ şubesini (Öğr. Gör. Ahmet KAZAN) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 3. Sınıf D / Dİ şubesinde (Muammer USLU) olan erkek öğrenciler Bahar döneminde C / Cİ şubesini (Öğr. Gör. Ahmet KAZAN) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 3. Sınıf B / Bİ şubesinde (Öğr. Gör. Mehmet KARA) olan bayan öğrenciler Bahar döneminde B / Bİ şubesini (Öğr. Gör. Mehmet KARA) seçmeleri gerekmektedir.

NOT: A/Aİ ve B/Bİ sınfları bayan sınıflarıdır. C/Cİ sınıfları ise erkek sınıflarıdır.

Güz Dönemi (Geçen Dönem)Kur’an Sınıfınız

Bahar Dönemi Kur’an Sınıfınız

1. C / Cİ(Ahmet Kazan)

3 A / Aİ (H.İ.Önder)

3    B / Bİ   (Mehmet Kara)

3 B / Bİ (Mehmet Kara)

3    A / Aİ   (H.İ.Önder)

3 C / Cİ (Ahmet Kazan)

3    D / Dİ   (Muammer Uslu)

3 C / Cİ (Ahmet Kazan)

4. SINIFLAR

- Geçen dönem 4. Sınıf A şubesinde (Öğr. Gör. H.İ.Önder) olan bayan öğrenciler Bahar döneminde A şubesini (Öğr. Gör. Mehmet KARA) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 4. Sınıf Aİ şubesinde (Öğr. Gör. H.İ.Önder) olan bayan öğrenciler Bahar döneminde A şubesini (Öğr. Gör. H.İbrahim ÖNDER) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 4. Sınıf B şubesinde (Öğr. Gör. Mehmet KARA) olan erkek öğrenciler Bahar döneminde C şubesini (Öğr. Gör. H.İbrahim ÖNDER) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 4. Sınıf Bİ şubesinde (Öğr. Gör. Mehmet KARA) olan erkek öğrenciler Bahar döneminde Cİ şubesini (Öğr. Gör. Mehmet KARA) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 4. Sınıf C şubesinde (Öğr. Gör. Ahmet KAZAN) olan erkek öğrenciler Bahar döneminde C şubesini (Öğr. Gör. H.İbrahim ÖNDER) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 4. Sınıf Cİ şubesinde (Öğr. Gör. Ahmet KAZAN) olan erkek öğrenciler Bahar döneminde Cİ şubesini (Öğr. Gör. Mehmet KARA) seçmeleri gerekmektedir.

- Geçen dönem 4. Sınıf D / Dİ şubesinde (Muammer USLU) olan bayan öğrenciler Bahar döneminde B / Bİ şubesini (Öğr. Gör. Ahmet KAZAN) seçmeleri gerekmektedir.

Güz Dönemi (Geçen Dönem)Kur’an Sınıfınız

Bahar Dönemi Kur’an Sınıfınız

4 A (H.İ.Önder)

4 A (Mehmet Kara)

4 Aİ (H.İ.Önder)

4 B (Mehmet Kara)

4 C (H.İ.Önder)

4 Bİ (Mehmet Kara)

4 Cİ (Mehmet Kara)

4 C  (Ahmet Kazan)

4 C (H.İ.Önder)

4 Cİ (Ahmet Kazan)

4 Cİ (Mehmet Kara)

4 D / Dİ (Muammer Uslu)

4 B / Bİ (Ahmet Kazan)

NOT: 4 A/Aİ ve 4 B/Bİ sınıfları bayan, 4 C/Cİ sınıfı ise erkek sınıfıdır. Geçen dönemdeki 4 B/Bİ ve 4 C/Cİ sınıfları birleştirilerek 4 C/Cİ sınıfı yapılmıştır.