Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Kayıt Yaptırmak İsteyen Lisans Öğrenciler

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2014 – 2015 Akademik yılında açılması düşünülen pedagojik formasyon programı için Üniversitemiz lisans öğrencilerinden ön kayıt yapmak suretiyle kontenjan sayıları belirlenecektir.

Başvuru ve Yerleştirme Şartları:

1- Lisans programlarının birinci sınıfını (2013-2014 Akademik yılı sonunda ikinci yarı yılını) tamamlamış olmak,

2- Programa başvuran öğrenciler, program açılan alanlar itibariyle eğitim öğretimin niteliği de göz önünde bulundurarak üniversite senatolarınca belirlenen kriterler çerçevesinde yerleştirilir.

3- Bu programa sadece lisans programlarının 1. 2. 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler başvurabilir. Mezun öğrenciler ÖSYM  sistemi ile başvurabileceklerdir.

4- Ön kayıt yaptırmak kesin kayıt hakkı sağlamayacaktır.

5- Ön kayıtlar online olarak 08.05.2014 ile 14.05.2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

6- Belirtilen tarihler dışında ön kayıt yapılmaz, dilekçe ile başvuru alınmayacaktır.

Yukarıdaki şartları okudum, kabul ediyorum.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 20 Şubat 2014 tarih ve 9 sayılı kararı ile düzenlenen öğretmenlik alanları ve bunlara kaynaklık eden yükseköğretim programları:http://bys.comu.edu.tr/formasyon/fkayit.php adresinden online başvuru yapılacaktır.

NOT: Başvuru formunda adı bulunmayan programların öğretmenlik alanları yoktur.