Personelimize ve öğrencilerimize yönelik Amatör Denizci Belgesi Eğitimi verilecektir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Liman Başkanlığınca Amatör Denizci Belgesi Eğitimi yapılacak olup, eğitim sonrasında yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara Amatör Denizci belgesi verilecektir. Bu belge özel yat ve teknelerde geçerli olup, 24 metreye kadar olan deniz taşıtları kullanılabilecektir.

Liman Başkanlığınca verilecek eğitim 22 Aralık 2018 cumartesi günü öğleden önce saat 10:00 ve öğleden sonra 14:00 olmak üzere iki ayrı gurup halinde İÇDAŞ Kongre Merkezinde yapılacak olup, başvurular bireysel olarak Personel Daire Başkanlığı'na yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 14/12/2018

Dilekçe Örneği[2846].pdf