Son Rötuş

Makale, kitap, kitapta bölüm, vb. akademik çalışmaların basım / yayım sürecinden önce karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunulacağı, 3-T aksında çalışmanın ele alınacağı ve sadece akademik personelin katılacağı  'Son Rötuş...: Akademik İnşâ' programımıza konuya ilgi duyan--Fakülte içi ve dışı--tüm akademisyenler davetlidir. Yer: Seyit Onbaşı Toplantı Salonu Zaman: 14:30-16:00 (İki Haftada Bir)

Yer: Seyit Onbaşı Toplantı Salonu

Zaman: 06.12.2019 14:30-16:00 (Program İki Haftada Bir Yapılacaktır.)

DEKANLIK