2018-2019 Eğitim Öğretim Sezonu Açılış Dersi

ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Sezonu Açılış (Bed'-i Besmele) Dersi Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Dersi Programı ÇOMÜ Çanakkale Şehitleri Yerleşkesi İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programımız, Kur'ân-ı Kerîm Okuma ve Kıraât İlmi Anabilim Dalı Başkanı Öğr. Gör. Mehmet KARA'nın Kur'an tilavetiyle ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şevket YAVUZ ile Rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER'in açılış konuşmaları ile başladı. Açılış dersini, "İslam Ahlâkının Tezâhürü Olarak Örnek Müslüman Bir Âlim: el-Bâkıllânî (1013)" başlıklı konuşmasıyla Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dinler Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hidayet IŞIK sundu. Programımız ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Geliştirme Vakfı'nın pilav ve aşure ikramıyla son buldu. Programımıza katılan başta Rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem'e, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Enver YOLCU'ya ve bütün hoca ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, yeni dönemde kendilerine başarılar diliyoruz.