Fakültemiz "2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış (Bed-i Besmele) ve İntibâk (Oryantasyon) Programı"

İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleştirilen program, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun akabinde Öğr. Gör. Mehmet KARA’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamış ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket YAVUZ’un açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat UĞUR, “Akleden İnsan Erdemli Olur” başlıklı açılış dersini icra etmiştir. Programda ayrıca; üniversitemizin, fakültemizin ve kütüphanemizin tanıtımı için oryantasyon konuşmaları yapılmıştır. Program bitiminde ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Geliştirme Vakfı (ÇOMÜİFGV) tarafından yemek ve aşure ikramı yapılmıştır.