2022- 2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İlahiyat Fakültesi 2022- 2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

25 Haziran’da ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde yapılan tören, ÇOMÜ Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, İlahiyat Fakültesi Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Kenan SEVİNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Hikmet ŞAVLUK, fakülte öğretim üyelerimiz, idari personelimiz, İlahiyat Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mezunu öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizden Musa MANDACI’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, yine fakültemiz öğrencisi Ahmet BAYAR’ın dilinden, depremde hayatını kaybeden öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza dualarla devam etti.

İlahiyat Fakültesi öğrenci temsilcimiz Meral KAYA’nın konuşmasının ardından, Dekan yardımcımız Doç. Dr. Kenan SEVİNÇ ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU protokol konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Dönem birincisi Semih Buğra KÜÇÜK ile dönem üçüncüleri Rümeysa AYDIN ve Sevdenur TUNCAY’a hediyeleri verildikten sonra, Ekrem KAPLAN yönetiminde, İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan musiki korosu sahne aldı.

İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerimizin, öğrencilerimize plaket ve sembolik diploma takdiminin ardından tören, kep atımı ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Tüm öğrencilerimize hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde başarı ve mutluluklar diliyoruz.