Çanakkale Valisi Sn Hamza ERKAL Beyefendi'yi Makamında Ziyaret

Dekanımız Prof.Dr. Hidayet IŞIK, Dekan yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr. Mehmet YILMAZ ve Yrd.Doç.Dr. Yunus AKYÜREK ile birlikte Çanakkale valimiz Sn Hamza ERKAL Beyefendi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sn. Dekanımız; Sn. Valimize göreve başlaması münasebetiyle tebriklerini iletti ve zât-ı âlilerinin üstün başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Fakültemizin şehirdeki statüsü, hizmet alanları ve hedefleri hususunda fikir teatisinde bulunuldu. Fakülte dergimizin bütün sayıları Sn Valimize takdim edildi.

Fakültemiz ve Valilik işbirliği ile birtakım alanlarda proje üretilmesinin uygun olacağı belirtildi.

Sayın Valimize yakın ilgilerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, zât-ı âlilerine tekrar "hoşgeldiniz" diyoruz.