ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Hafızlar Koordinasyon ve İstişare Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans ve hazırlık sınıflarında öğrenim görmekte olan hafızlarımızla koordinasyon ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Kenan Aklan koordinatörlüğünde yürütülen  “İlahiyat Fakültesi ile Eşzamanlı Hafızlık Eğitimi ve Hafızlık Tekrarı” programının içeriğiyle ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Halil İbrahim Önder “Hafızlığın Önemi ve Misyonu”, Öğr. Gör. Kenan Aklan “Hafızlık Eğitimi ve Hafızlık Tekrarı Projesi”, Dr. Öğr. Üyesi Ali Haydar Öksüz “Hafızlığın Gelecek Projeksiyonu ve İstihdam Alanları”, Öğr. Gör. Hasan Hüseyin Yılmaz “Hafızlığın Lafız Boyutu: Tashih-i Huruf” konularında bilgilendirmede bulunmuşlardır.