Fakültemiz Öğrenci Toplulukları Başkanları Dekanımız Prof. Dr. Şevket YAVUZ'u ziyaret ettiler

Fakültemiz Öğrenci Toplulukları Başkanları Dekanımız Prof. Dr. Şevket YAVUZ'u ziyaret ederek, ana sorunlarını, amaç ve hedeflerini ve daha etkin ve faydalı neler yapılabileceğini ortaya koydular.

• Fakültemiz Öğrenci Toplulukları Başkanları Dekanımız Prof. Dr. Şevket YAVUZ ve Dekan Yrd. Yrd. Doç. Dr. Ümit EKER'i ziyaret ederek, ana sorunlarını, amaç ve hedeflerini ve daha etkin ve faydalı neler yapılabileceğini ortaya koydular.
  • Buluşmada Dekanlık olarak daha organize, daha etkin ve daha kucaklayıcı bir hâletin yaratılabilmesi için gereken hususlar tartışıldı ve Fakülte Öğrenci Toplulukları Komisyonu kurulması üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.