İÇDAŞ'ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı muhterem Tacettin ASLAN Beyefendi'ye taziye ve teşekkür ziyareti

Başta Çanakkale'mizin pek çok yerinde okullar, kültür merkezleri açan, tarihî ve arkeolojik kazılara destekler veren, aynı zamanda da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlâhiyât Fakültesi F Blokun, Tacettin Aslan Uygulama Câmii ve Kongre Merkezi'nin bânisi İÇDAŞ'ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin ASLAN Beyefendi'ye Üniversitemiz Rektörü sayın Prof. Dr. Sedat MURAT başkanlığındaki heyet, Cuma (2020.01.31) günü vefat eden Tacettin ASLAN Beyin muhterem eşleri Gülser ASLAN Hanımefendi için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret aynı zamanda, Tacettin ASLAN Beyefendi'nin üniversitemize ve İlâhiyât Fakültesi Geliştirme Vakfı'na yapmakta olduğu büyük desteklere bir teşekkür ve vefa ziyareti olarak yerine getirildi. Heyette, ziyaret süreçlerini organize eden İlâhiyât Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket YAVUZ ile beraber Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üys. Fatih Oğuzay ve Fakültemizden öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile İlâhiyât Fakültesi Tacettin Aslan Uygulama Câmii İmam Hatibi Yahya Çelik bulundu.

Heyet; Tacettin ASLAN Beyefendi ile kıymetli oğulları İÇDAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Naci ve Yılmaz ASLAN Beyler tarafından karşılandı. Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT Bey ve akabinde İlâhiyât Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket YAVUZ kısa bir taziye ve teşekkür konuşmasından sonra, Rektörümüz tarafından Tacettin ASLAN Beyefendiye plaket, Dekanımız tarafından da teşekkür belgesi takdim edildi. Taziye ziyareti bağlamında da Kur'ân-ı Kerîm tilâveti ve akabinde dualar edildi.

Ziyaret, Üniversitemiz ile İÇDAŞ tarafından birlikte yapılmakta olan ve yapılacak plan ve projeler hakkında kısa bir değerlendirme ve gerçekleştirilebilecek bir ufuk krokisi ile sona erdi. (2020.02.04—15:00- 16:00)