İlahiyat Fakülteleri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın İlk Etabı Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen İlahiyatlar Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın ilk etabı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri arasında gerçekleştirildi. Fakülte dekanımız Prof. Dr. Nimetullah Akın’ın jüri başkanlığında Kur’an-ı Kerim ve Kıraat Ana Bilim Dalı’ndan öğretim üyeleri Halil İbrahim Önder ve Ali Haydar Öksüz ile öğretim görevlileri Kenan Aklan ve Hasan Hüseyin Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada okulumuzu temsilen yarışmaya hak kazanan, yüksek lisans öğrencilerinden Yusuf Noyan oldu. Yarışmada ikinciliği Burak Sevim, üçüncülüğü ise Yunus Dalkıran elde etti. Yarışma sonunda katılımcılara hediye takdim edildi.