İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Toplum Yararına Faaliyette Bulundu

Fakültemiz İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Toplum Hizmeti Uygulamaları dersi kapsamında çeşitli toplumsal faaliyetlerde bulundular.

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda 8 Mart’ta dünya kadınlar günü programı düzenleyen İDKAB öğrencileri, 18 Mart’ta ise şehitleri anma programı gerçekleştirdi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Küçükkuyu Hamiyet Ferudun Sözen Yaşlılar Bakımevi’ni ziyaret ederek bir program gerçekleştiren öğrenciler, yaşlılarla sohbet edip bir süre de olsa onlara yalnızlıklarını unutturdular.

Orman Haftası sebebiyle İl Orman Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı ile işbirliği yapan öğrenciler, 110 adet çam fıstığı fidanını Terzioğlu Kampüsü’nde toprakla buluşturdular.

İDKAB bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurten Kımter, İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin toplumun değişik kesimlerindeki insanlarımıza bir takım program ve etkinliklerle toplum hizmetinde bulunabilmeleri hususunda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta ÇOMÜ Rektörlüğüne, İlahiyat fakültesi dekanlığına ve ilgili diğer kurum yetkililerine teşekkür etti. Kımter, toplum hizmeti faaliyetlerine, farklı kurum ve kuruluşların destekleriyle devam edeceklerini belirtti.