İlahiyat Fakültesi Taceddin Aslan Uygulama Camii Açılışı

Fakültemiz;

22 Aralık 2015 Salı günü, bir Mevlid Kandilinde, herkesin büyük bir iştiyakla tamamlanmasını beklediği cami-i şerifine kavuşmuş bulunmaktadır.

Başta Fakültemize, Şekerpınar mahallesi sakinlerine, anayol üzeri olması hasebiyle yolculara ve Şehitlik ziyaretine gelen misafirlerimize hizmet verecek olan tatbikat camimiz, Hz. Peygamber'in (s.a.s) âlemleri teşrif ettiği kutlu bir gecede ziyaretçileriyle dolup taştı.

Birbirinden kıymetli hocaefendilerin tilavet ettiği Kur'ân-ı Kerîm, mevlid-i şerîf, salavât-ı şerîfeler, tekbirler, tehliller, ilahiler ve en-nihaye içtenlikle yapılan ve ihlaslı sinelerin aminleriyle hitama eren dualar, gönülleri sürûra erdirdi, ruhları şâd etti.

Bu vesile ile caminin yapımını üstlenen Sn Taceddin Aslan Beyefendi'ye, İlahiyat Fakültesi Cami Derneği başkanı ve üyelerine ve yapımında emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyor,

Bu kutsal ibadetgahın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.