Mevlid-i Nebi Ayı Münasebetiyle Fakültemiz Bahçesinde "Remz-i Muhammedi" dikimi gerçekleştirilmiştir.

Mevlid-i Nebi Ayı Münasebetiyle Dekanımız Prof. Dr. Şevket YAVUZ tarafından organize edilen ve sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımlarıyla "Remz-i Muhammedi" dikimi gerçekleştirilmiştir.

Mevlid-i Nebi Ayı Münasebetiyle  Dekanımız Prof. Dr. Şevket YAVUZ tarafından organize edilen ve sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımlarıyla "Remz-i Muhammedi" dikimi gerçekleştirilmiştir. Programın akabinde ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Geliştirme Vakfı tarafından misafirlere ve öğrencilerimize pilav ikramı yapılmıştır.