Mevlid Kandilinde 44 Şehit İçin 44 Gül Dikildi

Mevlid Kandili münasebetiyle, Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu (Çanakkale Merkez İmam Hatip Ortaokulu) öğrencileri, Fakültemiz bahçesine gül fidanı diktiler.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) güzel ahlakının sembolü haline gelmiş olan güller, Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden 44 şehidimizin anısına İmam Hatip öğrencileri tarafından dikildi.

Dikilen gül fidanlarına, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zübeyir Ustabaşı, tarafından can suyu verildi.

Programda Zübeyir Ustabaşı ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılarak; Hz. Peygamber’in güzel ahlakı vurgulandı ve aziz şehitlerimiz rahmetle anıldı.