Öğrencimiz Yusuf Noyan Kur’an-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışması’nda Önemli Başarı Elde Etti

"Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı ile Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi iş birliğinde düzenlenen Üniversiteler (İlahiyat/İslami İlimler) Arası Kur’an-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışması’nın Marmara Bölgesi Finali, İstanbul Medeniyet Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Bilim Üsküdar Ünal Barış Coşkun Konferans Salonunda 7 Mart 2024 tarihinde düzenlenen programa Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı ve Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafiz Osman Şahin katıldı. Jüri değerlendirmesi sonucunda birinci Sakarya Üniversitesi öğrencisi Beytullah Bilgiç, ikinci Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Emin Yanık, üçüncü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencimiz Yusuf Noyan oldu."

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.