Trakya Üniversiteler Birliği Üst Kurul Üyeleri Fakültemizi Ziyaret Etti

09.12.2016 tarihinde Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 10. Üst Kurul Toplantısı çerçevesinde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, TÜB Genel Sekreteri Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden ve  Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak Fakültemize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette güncel konuların yanısıra Üniversitemiz ve Fakültemizle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.