2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Okutulacak Dersler, Görevli Danışmanlar ve Kayıt Esasları Duyurusu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Okutulacak Dersler, Görevli Danışmanlar ve Kayıt Esasları Duyurusu

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Kayıt Yenileme Takvimi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Katkı Payı / Öğretim Ücreti Ödemeleri

28.09.2020

2.10.2020

Ders Kayıtları

28.09.2020

2.10.2020

Ders Ekleme-Bırakma, Geç Kayıtlar ve Danışman Onayları

5.10.2020

9.10.2020


ÖNEMLİ

  • 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında ders kayıtlanma süresinde ders seçimi yapan öğrencilerin ders kayıtları danışmanlar tarafından onaylanacaktır. Ders seçme işlemi yapmayan öğrencilerin ders kayıtları yapılmayacaktır.
  • Öğrencilerin transkriptlerini incelemeleri ve her dönemde olması gereken 30 AKTS üzerinde dersi veya aynı dersten iki tane var ise muhakkak ilahiyat@comu.edu.tr adresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.
  • Seçmeli ders tercihinizi, verilen seçmeli ders gruplarından birer adet seçerek yapabilirsiniz. Seçmeli ders kontenjanı sınırlıdır.
  • Hiç almadığınız bir dersi alttan alır iken yada üstten ders alacak iseniz muhakkak kontrollerinizi yapınız ve danışmanınız ile görüşünüz. Yanlış yapılan ders seçimi mezuniyet aşamasında etkileyecektir.
  • Alttan ders alanlara çok önemli duyuru: Alttan alınacak dersin “transkriptteki kodu”ne ise, sistemden aynı kodlu ders seçilecek. Diğer bir ifade ile, yeni programda aynı dersi veren birden çok öğretim elemanı var ise, öğretim elemanına göre değil, transkriptteki dersin koduna göre dersi seçmek zorundadırlar. Sonradan çıkabilecek sorunlardan idare kesinlikle sorumlu olmayacaktır ve düzeltme yapılamayacaktır.
  • Arapça Hazırlık Sınıfı öğrencileride aşağıda ilan edilen derslerini sistemden seçecektir.

1- 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

  • Katkı Payı ve Öğretim Ücretleri, yukarıda belirtilen tarihler arasında herhangi bir Ziraat Bankası ATM'si veya internet şubesi aracılığıyla TC Kimlik No ile ödenecektir. Normal öğretim süresini okuyan örgün öğretim öğrencileri katkı payı yatırmayacaklardır. Bu öğrencilerin banka işlemleri bulunmadığından belirtilen tarihler arasında Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (https://ubys.comu.edu.tr/) üzerinden kayıt yenileme işlemlerini yapacaklardır.
  • Katkı Payını veya Öğretim Ücretini yatıran öğrenciler https://ubys.comu.edu.tr/ adresine giriş yaparak Menü > Öğrenci Sistemi > Öğrenci Bilgi Ekranı > Ders Seçimi - Kayıt Yenileme bağlantısından ders seçme ekranına ulaşabilirler. Ekrana bu dönem almanız gereken derslerin listesi gelecektir. Ekranda zorunlu dersler ve seçmeli dersler ayrı sekmelerde yer almaktadır. Almanız gereken dersleri seçip "Danışman Onayına Gönder" butonuna basarak kayıt yenileme işlemini tamamlamanız gerekmektedir.
  • Boş Kayıt Yapmak isteyen öğrenciler kayıt yenileme ekranında sağ üstte bulunan "Boş Kayıt Yapmak İstiyorum" bağlantısı aracılığıyla kayıtlanma işlemlerini tamamlayabilirler.
  • İsteğe bağlı veya zorunlu hazırlık sınıfı öğrencileri de yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemi yapacaklardır. Ancak bu öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri -diğer öğrencilerden farklı olarak- ders seçimi şeklinde değil, hazırlık programı kaydının yenilenmesi şeklinde olacaktır.
  • 24.12.2019  tarih ve 30988 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar (Karar Sayısı: 1842)'ın 10. Maddesinin 3. Fıkrası'na göre; "Öğrencinin kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı, Devletçe karşılanır. Birinci öğretim veya açık öğretim kapsamında bir programa kayıtlı iken aynı kapsamda ikinci bir yükseköğretim programına (çift ana dal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.
  • Başarısızlık nedeniyle veya not yükseltmek amacıyla tekrar alınacak derslerin kodlarını transkriptinizden kontrol etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yanlış ders seçimi transkriptinizde aynı dersten iki adet olmasına ve ortalamanızın düşmesine sebep olacaktır.
  • Öğrenci, öğrencilik haklarından yararlanabilmek için her yarıyıl akademik takvimde belirlenen süre içinde kaydını yenilemek zorundadır. Kaydını yenilemeyen öğrenci ders alamaz, sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.
  • Öğrenim ücretini ödeyen öğrenciler, akademik takvimde belirtilen kayıt yenileme haftasında ve Senatonun tespit ettiği esaslar çerçevesinde, 18 inci maddede belirtilen esaslara göre, bilgisayar ortamında interaktif olarak kaydını yeniler. Bunlardan birini yerine getirmemiş olan öğrencinin kaydı yenilenmez.
  • Öğrenci ekle-sil haftası içinde danışmanının uygun gördüğü ders/dersleri ekleyip bırakabilir. Bu durumda, yeni ders kayıt formunun çıktısını ÖBS sistemi üzerinden alıp imzalayarak danışmanına teslim eder. Öğrencinin ekle-sil haftası sonrasında ders kayıt formunda yer alan ya da almayan derslere itiraz hakkı bulunmaz.
  • Kayıt yenileme işlemlerinin tümünden öğrenci sorumludur. Öğrenciler kayıt yenileme işlemini şahsen veya noter tasdikli yetki belgesi verdikleri vekilleri aracılığı ile yaparlar.
  • 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesinde belirlenen azami süreler içinde mezun olamayan öğrenci, aynı Kanunun 46 ncı maddesinde belirtilen esaslara göre ilgili döneme ait varsa öğrenim ücretini ödemek koşulu ile öğrenimine devam etmek için kayıt yenileyebilir. Bu durumdaki öğrencinin öğrencilik statüsü devam eder. Ancak ders ve sınavlara katılma ve varsa tez hazırlama hariç, öğrencilere tanınan diğer haklardan yararlanamaz.
  • Öğrenci, kayıt yenileme sırasında derslerini danışman gözetiminde belirler ve ders kayıtları danışman tarafından onaylanmadıkça kesinleşmez.
  • Danışman süresi içerisinde kaydını yenilemeyen öğrencinin ders kaydından sorumlu değildir.

2- Derse Kaydolma Esasları

  • Öğrenci, süresi içinde ve belirlenen kurallara uygun olarak kaydolmadığı derslere devam edemez ve bu derslerin sınavlarına giremez; girdiği takdirde, bunlar geçersiz sayılır.
  • Öğrenci, normal olarak alması gereken yarıyılda almadığı veya alıp da başarılı olamadığı derslere, o derslerin verildiği ilk yarıyılda, öncelikle en alt yarıyıldan başlayarak kaydolmak zorundadır.
  • Hazırlık sınıfları hariç, GNO’su 2.00’ın altında olan öğrenciler başarısız öğrencilerdir. Başarısız öğrenciler öncelikle transkriptlerindeki (FF), (FD), (YS) ve (DS) olan dersleri yeniden almak zorundadır. Lisans programlarında dördüncü yarıyıl sonundan itibaren GNO’su 1.80’in altında olan başarısız öğrenciler olması gereken yarıyıllardan ders alamazlar. (Mesela; 4. Sınıf görünüyordur fakat GNO’su 1,80 altındadır ve 4.sınıf dersi alamaz. Öncelik alması gereken derslerdir.)
  • Birinci sınıfına ilk kayıt olan öğrenciler, kayıt oldukları yarıyıla ait tüm dersleri almakla yükümlüdürler. Bir öğrencinin başarılı olamadığı ve öncelikle almak zorunda olduğu derslerle, bulunduğu yarıyıldan alacağı her yarıyıl için en fazla 42 AKTS kredisini aşamaz. Ancak öğrenci 7. ve 8. Yarıyıla gelmiş mezuniyet aşamasında ise 45 AKTS krediye kadar ders alabilir.
  • Seçmeli ders/derslerden başarısız (FD, FF, YS ve DS) olan öğrenci, bu ders/derslerin yerine danışmanı tarafından uygun görülen ve kredisi eşit olan başka bir seçmeli ders/dersler alabilir. Seçmeli ders değişikliği ekle-sil haftasında yapılır. Öğrencinin başarısız olduğu (YS, DS, FF, FD) seçmeli dersler transkriptinden silinir. Bunun için öğrenci, taranskriptinden silinmesi gereken dersin dilekçesini bir ay içinde Fakülte Öğrenci İşleri Birimine vermek zorundadır. (Önemli)
  • Notu “DD-DC” olan dersler GNO'ya bakılmaksızın transkripteki koduyla yükseltmeye alınabilir, transkriptten silinemez. GNO 2.00'ın üzerinde ise notu “CC” ve üzeri dersler yükseltmeye alınabilir.
  • Seçmeli dersler için kontenjan sınırlaması olup belirlenen sayı dahilinde o derse kayıt alınabilir.

Üst yarıyıldan ders alma

  • Birinci sınıfın tüm derslerini almış ve başarmış olması halinde bulundukları yarıyıl sonu itibariyle GNO’su en az 3.00 olan öğrenciler isterlerse bir üst yarıyıldan da danışmanlarının onayı ile ders alabilirler.

Ders muafiyetleri

  • Herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun olan, kayıt sildiren, yeni kayıt yaptıran öğrencilerden kayıt donduran ve hazırlık okuyan öğrenciler, öğrenime başladıkları ilk yarıyılın ilk iki haftası içerisinde muafiyet talebinde bulunabilirler. Belirtilen tarihler dışında yapılan başvurular kabul edilmez.
  • Öğrenci hangi derslerden muaf olduğunu ve intibak ettirildiği sınıfı Fakülte Öğrenci İşleri Biriminden öğrenerek, intibak ettirildiği yarıyıldan önceki yarıyıllara ait olan ve muaf olmadığı dersleri alacaktır.

Kayıt Dondurma

  • Kayıt Dondurma talebi için ders başlangıç tarihinden itibaren 1 (bir) ay içerisinde dilekçe ve mazeretini belirten resmi bir belge ile birlikte  başvurulacaktır.

            DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

İLAHİYAT BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM

Sınıfı

Danışman Öğretim Elemanı

Dahili Tel. No.

E-Posta

Danışman Yardımcısı

Dahili Tel. No.

 

Hazırlık

Öğr.Gör.İbrahim İSLAMOĞLU

29049

iislamoglu@comu.edu.tr

----

 

 

1

Dr.Öğr.Üyesi Arif Edip AKSOY

29137

arifedipaksoy@gmail.com

Arş.Gör. Yusuf İzzettin AKTAŞ

29051

yusufaktas@comu.edu.tr

2

Dr.Öğr.Üyesi Murat BEYAZTAŞ

29195

muratbeyaztas@comu.edu.tr

Arş.Gör. Mustafa BAŞKAN

29036

mustafabaskan@comu.edu.tr

3

Dr.Öğr.Üyesi Sema ÖZDEMİR

29174

semaozdemir@comu.edu.tr

Arş.Gör. Mehmet AKINCI

29035

mehmetakinci@comu.edu.tr

4

Dr.Öğr.Üyesi Muhammed BEDİRHAN

29059

muhammedbedirhan@comu.edu.tr

Arş.Gör. Dr. Mehmet YAŞAR

29087

mehmetyaşar1985@hotmail.com

İLAHİYAT BÖLÜMÜ İKİNCİ ÖĞRETİM

Sınıfı

Danışman Öğretim Elemanı

Dahili Tel. No.

E-Posta

Danışman Yardımcısı

Dahili Tel. No.

E-Posta

Hazırlık

Öğr.Gör. Rumeysa İrem YILMAZ

29172

rumeysayilmaz@comu.edu.tr

----

 

 

1

Dr.Öğr.Üyesi Mahfuz GEYLANİ

29166

mahfuzgeylani@comu.edu.tr

Arş.Gör. M. Emin EFE

29139

eminefe91@gmail.com

2

Dr.Öğr.Üyesi Mustafa BORAN

29195

mustafa.boran@comu.edu.tr

Arş.Gör. Ubeydullah İŞLER

29126

ubeydullahisler@comu.edu.tr

3

Dr.Öğr.Üyesi Bilal TAŞKIN

29221-29048

bilaltaskin@comu.edu.tr

Arş.Gör. Halil EFE

29058

efehalil@comu.edu.tr

4

Dr.Öğr.Üyesi Hülya ÇETİN

29203

hulyacetin@comu.edu.tr

Arş.Gör. Hikmet ŞAVLUK

29100

hikmetsavluk@comu.edu.tr

İlahiyat Fakültesi İrtibat Telefonu: 0 286 218 00 18

 

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

 Lisans Öğrencilerinin Okuyacağı  Dersler

I. Yarıyıl

Kodu

Türü

Dersin Adı

Ortalama

T+U Saat

Kredi

AKTS

(S/Z)

İLA-1001

Z

Kuran Okuma ve Tecvid I

Girer

2 + 0

2

3

İLA-1003

Z

Tefsir Tarihi ve Usulü

Girer

4 + 0

4

5

İLA-1005

Z

Hadis Tarihi ve Usulü

Girer

4 + 0

4

5

İLA-1007

Z

Siyer

Girer

2 + 0

2

3

İLA-1009

Z

Arap Dili ve Edebiyatı - I

Girer

2 + 0

2

4

İLA-1011

Z

İslam İnanç Esasları

Girer

2 + 0

2

2

İLA-1013

Z

Türk Din Musikisi ( Nazariyat )

Girer

2 + 0

2

2

İLA-1015

Z

Osmanlı Türkçesi

Girer

2 + 0

2

2

ATA-1001

Z

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

Girer

2 + 0

2

1

TDİ-1001

Z

Türk Dili I

Girer

2 + 0

2

1

YDİ-1001

Z

Yabancı Dil I (İngilizce)

Girer

2 + 0

2

2

 

III. Yarıyıl

Kodu

Türü

Dersin Adı

Ortalama

T+U Saat

Kredi

AKTS

(S/Z)

İLA-2001

Z

Kuran Okuma ve Tecvid III

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2003

Z

Fıkıh Usulü I

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2005

Z

İslam Ahlak Esasları ve Felsefesi

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2007

Z

Felsefe Tarihi - II

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2009

Z

Tefsir II

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2011

Z

Hadis II

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2013

Z

Din Psikolojisi

Girer

3 + 0

3

4

İLA-2015

Z

İslam Tarihi II

Girer

2 + 0

2

3

İLA-2017

S

Eğitim Bilimine Giriş (Pedagolojik Formasyon)

Girer

2 + 0

2

2

İLA-2019

S

Öğretim İlke ve Yöntemleri (Pedagolojik Formasyon)

Girer

2 + 0

2

3

 

V. Yarıyıl

Kodu

Türü

Dersin Adı

Ortalama

T+U Saat

Kredi

AKTS

(S/Z)

İLA-3001

Z

Kur’an Okuma ve Tecvid V

Girer

2 + 0

2

2

İLA-3003

Z

İslam Hukuku I

Girer

2 + 0

2

3

İLA-3005

Z

Sistematik Kelam I

Girer

4 + 0

4

4

İLA-3007

Z

Tasavvuf I

Girer

2 + 0

2

2

İLA-3009

Z

Tefsir IV

Girer

2 + 0

2

3

İLA-3011

Z

Hadis IV

Girer

2 + 0

2

3

İLA-3013

Z

Bilimsel Etik ve Araştırma Tek.

Girer

0 + 2

1

2

İLA-3015

S

Ölçme ve Değerlendirme (Pedagolojik Formasyon)

Girer

2 + 0

2

2

 

VII. Yarıyıl

Kodu

Türü

Dersin Adı

Ortalama

T+U Saat

Kredi

AKTS

(S/Z)

17İLA4005

Z

Kur’ân Okuma ve Tecvîd VII

Girer

0 + 2

1

2

17İLA403

Z

İslam Felsefesi Tarihi

Girer

2 + 0

2

2

17İLA405

Z

İslam Mezhepleri Tarihi

Girer

2 + 0

2

2

17İLA407

Z

Dinler Tarihi I

Girer

2 + 0

2

2

17İLA411

Z

İslam Hukuku III

Girer

2 + 0

2

2

17İLA4001

Z

Tefsir VI

Girer

2 + 0

2

3

17İLA4003

Z

Hadis VI

Girer

2 + 0

2

3

17İLA415

S

Özel Öğretim Yöntemleri (Pedagolojik Formasyon)

Girer

2 + 0

3

3

17İLA417

S

Özel Eğitim

Girer

2 + 0

2

2

ÖNEMLİ : 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılı sonunda Arapça Hazırlık Sınıfından mezun olan öğrencilerin 1. Sınıf şubeleri aşağıda verilmiş olup, İlgili öğrenciler lisans eğitimlerine bu şubelerden devam edecekler ve işlemlerini bulundukları şubeye göre yapacaklardır.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ NORMAL ÖĞRETİM

A ŞUBESİ 1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

180301009

Melek

Aras

2

180301013

Beyza

Cinğil

3

180301017

Canan

Oğur

4

180301020

Rabia Altun

Altun Aydın

5

180301029

Zeynep

Gümüş

6

180301038

Zeliha

Çoban

7

180301040

Tuğçe

Aksoy

8

180301047

 Elife

Kabakçı

9

180301058

 Eslem

Kaba

10

180301063

 Suna

Memi

11

180301081

 Emine

Kır

12

180301083

Şeval

Bitkay

13

180301106

Nurlan

Gurbanov

14

180301124

 Sümeyye

Çelik

15

180301126

 Mehtap

Çeliker

16

180301128

 Berivan

Süslü

17

180301162

 Betül

Turğut

18

180301193

 Sümeyye

Goktaş

19

180301196

 Kubra Nur

Arslan

20

180301209

 Kübra

İleri

21

180301229

Bahriye

Çetinkaya

22

180301270

 Hatice

Bağran

23

190301003

 Sevde

Yürük

24

190301005

 Fatma

Gül

25

190301006

Zahide

Zeybek

26

190301009

 Aslı

Saraç

27

190301018

Merve

Aydoğdu

28

190301019

Merve

Irız

29

190301021

 Sude

Ergin

30

190301022

 Sevim

Şahiner

31

190301023

 İrem

Ağırman

32

190301024

 Ruveyda

Bal

33

190301025

 Tuba Dilek

Akgül

34

190301026

 Minel

Çakıroğlu

35

190301027

 Kader

Yılmaz

36

190301030

Nurhan

Acar

37

190301031

Feyza

Tekiner

38

190301032

Rümeysa

Bayram

39

190301033

Nur Aleyna

Yakut

40

190301034

Dilara

Tezel

41

190301035

Şeyma

Özdemir

42

190301038

Nuray

Kuloğlu

43

190301039

Şule

Karanfil

44

190301040

Kardelen

Üresin

45

190301041

Emine

Doğan

46

190301044

Beyza

Çolak

47

190301045

Zehra

Çehresiz

48

190301049

Elif

Çınar

49

190301050

Huriye Esra

Uyumaz

50

190301051

Çağlanur

Hızarcı

51

190301052

Şükriye Nur

Atlı

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ NORMAL ÖĞRETİM

B ŞUBESİ  1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

190301053

Zeliha

Kocadağ

2

190301055

Kübra

Şimşek

3

190301057

Rumeysa

Ustabaşı

4

190301058

Mine

Saka

5

190301059

Rahime

Görgülü

6

190301063

Handan

İnce

7

190301066

 Canan

Akdoğan

8

190301067

 Hacer

Şahin

9

190301068

Nuray

Demirel

10

190301070

Derya

Şengel

11

190301071

Şeymanur

Sağlam

12

190301072

Gamze

Kuş

13

190301074

Buse

Şenbayrakdar

14

190301075

Fikret

Karatay

15

190301076

Aleyna

Çakır

16

190301077

Hüda Nur

Erol

17

190301079

Muhterem

Uykun

18

190301080

Seda

Berberkayar

19

190301082

Rabia Şeyda

Erdem

20

190301085

Ayfer

Sarıdağ

21

190301087

Seyrma

San

22

190301094

Funda Nur

Ünlü

23

190301097

Gamze

Beşikkaya

24

190301098

Meryem

Gündüz

25

190301099

Hilal

Altuğ

26

190301101

 Gülbahar

Akbulut

27

190301102

 Melike

Yıldırım

28

190301103

 Sümeyye

Dok

29

190301105

Amine

Mengüş

30

190301106

 Kadriye

Dağdeviren

31

190301107

 Edanur

Yazıcı

32

190301108

Beyza

Gezer

33

190301109

Gönül

Kurtay

34

190301113

Esra

Çiftçi

35

190301115

Sümeyye

Koçak

36

190301116

Tuğba

Yılmaz

37

190301118

 Büşra

Beyazkaya

38

190301119

Rabia

Özgür

39

190301120

 Büşra Sultan

Günek

40

190301123

Gülüzar

Akçakoca

41

190301124

Esra

Durucan

42

190301126

Merve

Dombaycık

43

190301127

Betül

Yavaş

44

190301128

Ayşe Şevval

İncegül

45

190301129

Gülcan

Dayanan

46

190301131

Rumeysa

Özdemir

47

190301132

İkbal

Çetin

48

190301133

Fatma

Güney

49

190301134

Sedanur

Sahiner

50

190301135

Zehra

Yalçin

51

190301136

Ceren

Aslan

52

190301141

Seher

Sami

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ NORMAL ÖĞRETİM

C ŞUBESİ 1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

190301145

 Eda

Gün

2

190301146

Ünzüle

Yalçın

3

190301149

Hamide İrem

Çelik

4

190301151

Sümeyye

Aydemir

5

190301152

Beyza

Kara

6

190301153

Neslihan

Acar

7

190301154

GüInur

Boztaş

8

190301156

Ebru

Gündağ

9

190301161

Nurgül

Durmaz

10

190301162

Badegül

Karademir

11

190301163

Beyza

Eren

12

190301164

Elif

Kara

13

190301167

İrem

Keskin

14

190301169

Bahar

Bozkurt

15

190301170

Elif

Erdaş

16

190301171

Pelin Bahriye

Özcan

17

190301174

Zeynep

Kaya

18

190301176

Tuğba

Fidan

19

190301177

Ümmühan Sena

Akbaş

20

190301179

Sedanur

Okur

21

190301180

 Ayşenur

Öztürk

22

190301182

Buse

Gülay

23

190301183

Kübra

Şahin

24

190301184

Damla Nur

Akkurt

25

190301186

Sümeyra

Köz

26

190301188

 Aleyna

Kacabıyık

27

190301189

Hatice

Kara

28

190301191

Fatma

Balıkçı

29

190301192

Aleyna

Şenay

30

190301195

Şule

Albay

31

190301196

 Kübra Nur

Göktaş

32

190301199

 Hacer

Tekdemir

33

190301200

 Büşra

Alkan

34

190301201

Şeyma

Tekin

35

190301202

Aycan

Öcal

36

190301204

Kübra

Kahrıman

37

190301205

Elanur

Saraç

38

190301212

Gülçen

Altıntaş

39

190301214

Chatitze

Deli Memet

40

190301217

Ayşenur

Öz

41

190301218

Hatice

Kurtuluş

42

190301219

Faize

Esin

43

190301220

 Kübra

Yiğit

44

190301223

Nazmiye

Aktas

45

190301225

Şükriye

Çiçek

46

190301228

 Aye Nur

Tokuç

47

190301230

Nejla

Akgün

48

190301235

 Beyzanur

Karagön

49

190301236

Hatice

Doman

50

190301245

 Munisa

Mirkhanova

51

190301247

 Ayşe

Dinçer

 

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ NORMAL ÖĞRETİM

 

D ŞUBESİ 1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

180301001

 Metin

Tulun

2

180301027

 Şaban

Aydoğan

3

180301140

 Mehmet

Değirmenci

4

180301146

 Zafer

Dilmaç

5

180301175

 Çetin

Doğan

6

180301183

Muammer

Atacan

7

180301192

Tarık

Ercek

8

180301200

 Mustafa Emin

Yüksel

9

180301204

 Muhsin

Ayık

10

180301207

 Şamil

Şahin

11

180301235

 Muhammet

Parsan

12

180301258

Almedin

Gashı

13

180301264

Uğur Can

Aktı

14

180301277

 Jusuf

Beqiri

15

190301014

 Ahmet

Güler

16

190301015

 İlker

Demir

17

190301017

 Adem Can

Özok

18

190301020

 Muhammet

Şahinoglu

19

190301028

Kamil Can

Sert

20

190301029

Hasan

Kaya

21

190301037

Furkan

Efe

22

190301042

Yusuf Enes

Akgül

23

190301043

Burhan

Öngel

24

190301046

Ömer Faruk

Özer

25

190301047

 Mehdi

Güneş

26

190301054

Ömer

Akkaya

27

190301060

Hayri Eren

Sırtıkara

28

190301061

İbrahim

Gemici

29

190301064

Şeref

Bağ

30

190301069

Zafer

Okutan

31

190301081

Nurullah

Yıldırım

32

190301088

Kerim

Karacaoğlu

33

190301089

Mehmet Kerim

Yigin

34

190301090

Serbest

Aktaş

35

190301091

İsmail

Çelikdağ

36

190301092

İsa

Demir

37

190301093

Emre

Kaya

38

190301084

Emirhan

Cığal

39

190301100

Serhat

Samur

40

190301104

 Azat

Tezkorkmaz

41

190301111

Volkan

Kızıltepe

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ NORMAL ÖĞRETİM

E ŞUBESİ  1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

190301112

Recep Talha

Yalçın

2

190301117

Mehmet

Yaka

3

190301121

Selçuk

Çelebier

4

190301125

Furkan

Ünsür

5

190301138

Ömer

Karkin

6

190301139

Abdussamet

Özdemir

7

190301140

Taha

Ateş

8

190301142

Bayram

Korkusuz

9

190301143

Barış

Özer

10

190301144

Ümit

Çiçek

11

190301148

Hamim

Avcı

12

190301155

Furkan

Engin

13

190301157

Talha

Ak

14

190301158

Celal

Savaş

15

190301159

Muhammed

Aydın

16

190301160

Ercan

Duyğun

17

190301165

Sedat

Ataker

18

190301166

Enes

Can

19

190301168

Hüseyin

Korkmaz

20

190301172

Ferhat

Filiz

21

190301173

Ali Said

Şentürk

22

190301178

Ömer

Eren

23

190301181

Mehmet

Zengin

24

190301187

Zekeriya

Aras

25

190301190

Ahmet Miraç

Kaytan

26

190301193

 Uğur

Calışkan

27

190301194

Ahmet

Atakul

28

190301197

Yunus Emre

Yaman

29

190301203

Yusuf

Buzuk

30

190301207

Erkan

Karayigit

31

190301208

Fatih

Bulut

32

190301209

Ertugrul

Akköz

33

190301210

Kadir

Alıcı

34

190301211

Mustafa

Çevik

35

190301213

Emir

Chousein

36

190301221

 Osman Nuri

Özümüt

37

190301222

Fatih

Bilgi

38

190301226

 Mustafa

Tatar

39

190301231

Chourem

Kalentzi

40

190301237

Vahap

Akbulut

41

190301238

Hamza

Aktaş

42

190301241

Muhammed

Gönen

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ İKİNCİ ÖĞRETİM

A ŞUBESİ 1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

180302004

Nihal

Genç

2

180302005

Ulviye

Karakoyun

3

180302034

Ayşenur

Demir

4

180302037

Büşra

Yakar

5

180302044

Hilal

Ok

6

180302057

Feyza

Pehlivan

7

180302063

Sena Nur

Özkan

8

180302070

Aye Nur

Han

9

180302092

Dilara

Karagöz

10

180302116

Zeynep

Kaya

11

180302126

Gayenur

Yütük

12

180302127

Zehra

Oğuz

13

180302131

Belgin

Polat

14

180302142

Merve Nur

Özen

15

180302199

Havva

Gültekin

16

190302003

Elif

Köroğlu

17

190302004

Nurgül

Kınalı

18

190302008

Firdes

Donat

19

190302010

Ruhiye

Yıldız Karaca

20

190302018

Nurbanu

Orhan

21

190302020

Rozelin

Tunç

22

190302021

Zehra

Çakıroğlu

23

190302023

Habibe Berra

Bayındır

24

190302025

Fadime Büşra

Bayrak

25

190302027

Fatma

Ödek

26

190302029

Hatice Nur

Çınar

27

190302030

Hacer

Kurt

28

190302031

Feyzanur

Aydoğan

29

190302034

Eda

Kahraman

30

190302035

Kübra

Cudir

31

190302037

Nuray

Avcıoğlu

32

190302038

AyşegüI Gözde

Kaynak

33

190302040

Sevgi

Ozan

34

190302041

Nur Sena

Yıldız

35

190302042

Merve

Delioğlu

36

190302044

Emine

Barkış

37

190302049

Melisa Büşranur

Akca

38

190302051

İrem

Yılmaz

39

190302054

Şevval

Yaşar

40

190302057

Eda

Atdemir

41

190302058

ZehrA

Yüzbaşı

42

190302064

Esma

Orhan

43

190302065

Bahar

Beyaztaş

44

190302067

Sevdenur

Biçici

45

190302068

Döndü

Südütemiz

46

190302069

Şilan

Erol

47

190302071

İrem

Ercan

48

190302073

Rukiye

Üren

49

190302074

Zeynep

Seletli

50

190302075

Buse

Arıkan

51

 190302076

ilknur

Canpolat

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ İKİNCİ ÖĞRETİM

B ŞUBESİ 1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

190302077

Cansu Cennet

Gedizli

2

190302079

Mukaddes

Kaçan

3

190302081

Dilan

Güngör

4

190302082

Mine

Ünlü

5

190302084

Merve

Özçelik

6

190302086

Gamze

Molla

7

190302087

İrem

Avşar

8

190302089

Merve Nur

Bektaş

9

190302090

Dilan Melike

Bozkurt

10

190302092

İrem

Kaya

11

190302093

Adile Nur

Varlık

12

190302096

Ayşe

Karahan

13

190302099

Sümeyye

Kara

14

190302104

Cansu

Polat

15

190302106

Rahime

Okyay

16

190302107

Melike

Aktaş

17

190302111

Sena Nur

Duman

18

190302112

Cansu

Damar

19

190302114

Zeynep

Sertel

20

190302119

Gülsüm

Yüksel

21

190302120

Aleyna

Ceylan

22

190302122

Gülbahar

Çetin

23

190302123

Elif

Atar

24

190302124

Nahide

Altınsoy

25

190302128

Hafize

Seymen

26

190302129

Esra

Murat

27

190302130

Aslı

Deniz

28

190302131

Sena Nur

Cafrı

29

190302138

Gonca

Baydar

30

19030213

KadeR

Kızılca

31

190302140

Neslihan

Akdeniz

32

190302144

Züleyha

Kut

33

190302146

Şadiye

Levent

34

190302148

Sedanur

Cerrah

35

190302150

Sevinç

Kurt

36

190302151

Esmenur

Daşdemir

37

190302154

Şüheda Nur

Bozkurt

38

190302156

Şeyma Nur

Aydoğan

39

190302157

Selinay

Karadağ

40

190302158

Nursel

Akdeniz

41

190302159

Sultan

Akay

42

190302162

Sibel

İlbey

43

190302163

Rabia

Göleç

44

190302164

Mehpare

Pınar

45

190302165

Nesibe

Selamet

46

190302166

Demet

Sakarya

47

190302167

Havva

Bostan

48

190302171

Zeynep

Bağmancı

49

190302181

Hatice

Canbaş

50

190302182

Betül

Demirtaş

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ İKİNCİ ÖĞRETİM

C ŞUBESİ 1.SINIF

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

180302032

Onur

Yaya

2

180302033

Hilseyin Erkan

Bayrakoğlu

3

180302066

Mehmet

Bayram

4

180302068

Yasin

Akgün

5

180302084

Abdullah

Çakır

6

180302085

Nuh

Kandemir

7

180302108

Oktay

Sakat

8

180302112

Muhammed Zeki

Konuk

9

180302123

Ramazan

Muzal

10

180302134

Muammer

Bozkurt

11

180302150

Ali

Varol

12

180302203

Murat

Şahan

13

190302001

Ali

Şarışen

14

190302011

Aziz

Kuzu

15

190302014

Halil

Avcı

16

190302016

Ahmet

Ünal

17

190302017

Hamza

Demir

18

190302022

Mahir

Beylem

19

190302026

Semih

Uçar

20

190302032

Sinan

Yıldız

21

190302036

Doğan

Gök

22

190302039

Eyüp

Yetkin

23

190302043

Hüseyin

Çayhan

24

190302045

Muhammed

Çifçi

25

190302046

Harun Raşid

Demirel

26

190302047

Cemal Muhammet

Afşar

27

190302048

İsrafil

Yaşar

28

190302050

Kutay

Gündoğdu

29

190302052

İsmail

Tezcan

30

190302055

Levent

Balandi

31

190302056

Mehmet Kadri

Yaprak

32

190302059

Abdullah

Büdün

33

190302061

Mustafa

Yılmaz

34

190302063

İzzet

Aydın

35

190302066

Güven

Gülbay

36

190302070

Fatih

Agas

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ İKİNCİ ÖĞRETİM

D ŞUBESİ

Sıra No

Öğrenci No

Adı

Soyadı

1

190302072

Ebubekir

GüI

2

190302078

Kemal

Çelik

3

190302083

Hasan

Büyük

4

190302085

Aziz

Karapınar

5

190302088

Bünyamin

Öztürk

6

190302094

Mustafa

Telli

7

190302095

Eren

Bozcu

8

190302098

Hakan

Ayaz

9

190302100

Emre

Demir

10

190302101

Baver

Özkan

11

190302102

Feyaz

Erunler

12

190302103

Muhittin

Aygün

13

190302105

Mazlum

Mansız

14

190302108

Muhammed Fatih

Hatipoğlu

15

190302109

Mustafa

Çelik

16

190302110

Hasan

Çakmak

17

190302113

Mehmet Yadi

Taş

18

190302116

Muzaffer

Turgut

19

190302121

Velat

Gül

20

190302125

Doğan

Aksoy

21

190302126

Ahmet

Ay

22

190302132

Serhat

Durmus

23

190302133

Fatih

Çiftli

24

190302134

Erkan

Ağcegöz

25

190302135

Sefa

Bilgen

26

190302136

Emre

Bekar

27

190302141

Idris

Unan

28

190302142

Enes

Ayaz

29

190302143

Ömer Faruk

Tağhan

30

190302145

Mustafa

Üstünbas

31

190302149

İsmail Enes

Göktay

32

190302153

Cuma

Koyuncu

33

190302155

Yusuf

Acar

34

190302169

Yusuf

Çayır

35

190302170

Fatih

Türker

36

190302180

Muhammed Ali

Şener

 

Ekler

2020-2021 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyurusu.docx