Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Duyurusu

2014-2015 Akademik Yılında Fakültemize Güz ve Bahar yarıyıllarında iki dönem olmak üzere Pedagojik Formasyon Sertifika Programı açılacaktır.

1-   Kontenjanların 750'si Üniversitemizde halen öğrenim gören 4. 3. ve  2. Sınıf öğrencileri için, 250'si daha önce mezun olan lisans (ÇOMÜ ve diğer Üniversite) öğrencileri için tahsis edilmiştir.

2-   Üniversitemizde öğrenim gören ve  EK-1 de kontenjan verilen  bölüm öğrencilerinden 13-15 Ekim 2014 tarihlerinde web ortamında online başvuru alınarak talep sayısına göre yeniden kontenjan düzenlemesi yapılacaktır. 20-21 Ekim 2014 tarihlerinde ikinci başvurular alınarak 23 Ekim 2014 tarihinde kesin kayıt hakkı kazananların listesi İnternetten yayınlanacaktır.

3-  Mezunlar için başvurular 20-21 Ekim 2014 tarihlerinde şahsen (Başvuru Dilekçesi, Diploma Fotokopisi, ÖSYS Yerleştirme Belge Fotokopisi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve Transkript belgesi ile birlikte) Eğitim Fakültesi Anafartalar Yerleşkesi Öğrenci İşleri Ofisine şahsen yapılacaktır. Posta, kargo ve faks yoluyla gönderilen belgeler işleme alınmayacaktır. Kesin kayıt hakkı kazananlar 23 Ekim 2014 tarihine internetten yayınlanacaktır.

4- Halen öğrenime devam edenlerden başvuru hakkı önceliği 4. sınıflara verilecektir. 4. Sınıflarda yeterli başvuru sağlanmadığı taktirde bir alt sınıflara geçilecektir. Kontenjandan fazla adayın başvurması halinde Genel Not Ortalamasına (GNO) göre sıralama yapılacaktır. GNO'nun eşitliği halinde ÖSYM Yerleştirme Puanı yüksek olan adaylara öncelik hakkı verilir.

5-  2014 -2015 Akademik Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Akademik Takvimin aşağıdaki şekliyle uygulanacaktır.

6 - Toplam kurs ücreti 2.054.TL olup iki taksit halinde alınacaktır. İlk taksit olan 1.054.00 TL kesin kayıt sırasında bankaya yatırılacaktır.

İlgililere duyurulur.

EK-1: Kesin olmayan kontenjan tablosu ve Bölümler için Tıklayınız!

EK-2: Başvuru Dilekçesi (Mezunlar) örneği için Tıklayınız!