Taziye...Başımız Sağolsun !

• Her vefat erkendir...; merhûme ötelerde sevdiklerine ve Mutlak Sevgili'ye, Refîk-i A'lâ'ya kavuşsun...
    • Çanakkale’mizin pek çok yerine “çil çil kubbeler (câmi, okul, kongre merkezi, vs.), bir bir minareler serpmek” yanında, başta İlâhiyât Fakültesi Tacettin Aslan Uygulama Câmii’mizin, İlâhiyât Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezimizin ve İlâhiyât Fakültesi F Blok Hazırlık Sınıflarının bânisi; pek çok alanda Fakültemizin en büyük destekçisi; İlâhiyât Fakültesi Geliştirme Vakfı’nın da ana sponsoru Tacettin ASLAN Beyefendinin pek kıymetli eşleri Gülser ASLAN Hanımefendi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur (2020.01.31)
  • ÇOMÜ İlâhiyât Fakültesi ailesi olarak, merhûmeye Allah'tan rahmet ve mağfiret, başta Tacettin ASLAN Beyefendi ve kıymetli evlatları olmak üzere, kederli yakınlarına da başsağlığı dileriz.

DEKANLIK