“15 Temmuz” Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

“15 Temmuz” Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Tacettin Arslan Uygulama Camii’nde program icra edildi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua

“15 Temmuz” Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Tacettin Arslan Uygulama Camii’nde Kur’an-ı Kerim Tilaveti akabinde Aziz Şehitlerimiz, Devletimiz, Milletimiz ve bütün İslam Alemi için dualar okundu. Program, Fakültemiz Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Boran, Öğr. Görevlisi Halil İbrahim Önder, Öğr. Görevlisi Mehmet Kara ve Öğr. Görevlisi Kenan Aklan tarafından icra edildi.

Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif Programına Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Genel Sekreter Sami Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz, ÇOMÜ yönetimi, Fakültemiz öğretim üyeleri ve vatandaşlar katıldı.