2021-2021 Güz Dönemi Temel İslam Bilimleri Bölümü Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Temel İslam Bilimleri Bölümü dönem sonu akademik toplantı yapıldı. Toplantıda online eğitim çerçevesinde ortaya çıkan sorunlar ele alındı. Karşılıklı istişarelerle çözümler üzerinde duruldu. Önümüzdeki dönem içerisinde akademik anlamda çalışmalar yapılması için planlamalar yapıldı. Önümüzdeki haziran ayında online ya da hibrit sistemle Bayburt ve Karabük Üniversitelerinin İlahiyat Fakülteleri ile ortak bir "Sünnet" sempozyumu gerçekleştirilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıc güz dönemine yakın "Sevgi" ve "Aile" konularında iki sempozyumunda planlaması yapıldı. Hocalarımızın dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.