Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Arapça Hazırlık Hocalarımızla dönem sonu değerlendirmesi yapıldı ve yeni döneme ilişkin Arapça eğitiminin olanakları ve yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Arapça eğitimle ilgili görüşlerini bildiren hocalarımızın büyük çoğunluğu, yeni dönemle birlikte sistem değişikliğine gidilmesi hususunu dile getirdiler. Öğr. Görevlisi Hüsamettin Kayar'ın önerdiği kur sistemi, hocalarımız tarafından büyük oranda kabul gördü. Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Demir, bu tür toplantıların yararlı olduğunu ifade ederek "amacımız hep birlikte öğrencilerimizin Arapça bilgisini üst seviyelere taşımaktır" dedi. Diğer hocalarımızın da görüşlerinin ifade etmeleriyle birlikte toplantı sona erdi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın Hocamız, toplantıya katılan bütün hocalarımıza katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.