Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

16 Ekim'de fakültemizin yanında yer alan İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla öğrencilerimize yönelik “Oryantasyon Etkinliği" gerçekleştirilmiştir. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, fakülte dekanı Prof. Dr. Nimetullah AKIN'ın açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. Ardından Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali CAN "İlahiyatlı Olmak" başlıklı bir konuşma yaparak öğrencilerimize dört yıllık bir projeksiyon sundu. Çanakkale İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat BÜYÜK, ilahiyat fakültesi mezunlarının bu iki kurumdaki iş olanaklarına ilişkin bilgiler verdi. "ÇOMÜ İlahiyat Mezunu Olmak" başlıklı sunumuyla fakültemiz mezunu ve aynı zamanda öğretim elemanı olan Öğr. Gör. Hasan Hüseyin YILMAZ ve "ÇOMÜ’de Öğrenci Olmak" konulu bir konuşme gerçekleştiren fakülte öğrencimiz Zeynep GÜMÜŞ tecrübe ve duygularını dinleyicilerle paylaştı. Son olarak fakültemizdeki eğitim-öğretim sistemi hakkında, dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hikmet ŞAVLUK tarafından bilgiler verildi.