Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

İlahiyat Fakültesi 2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın, Çanakkale İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Çanakkale İl Eski Müftüsü Arif Gökçe, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Tacettin Aslan Camii Müezzini ve  son sınıf öğrencilerimizden Metehan Dalman tarafından icra edilen Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, Muhammed Furkan Özyurt seslendirdiği şiir dinletisi, fakülte birincimiz Sümeyra Özel'in konuşmasının ardından proftokol konuşmalarını İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten gerçekleştirdi. Musikişinas Mustafa Ak ve Ekibinin icra ettiği müzik dinletisinin solistliğini Yusuf Noyan yaptı. Öğrencilere diplomaları ve plaketleri verildi. Mezunlar adına teşekkür konuşmasını son sınıf öğrencilerimizden Ferhat Şahan yaptı. Tören öğrencilerin kep atma ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.