Fakültemizde "Tasavvuf Semineri" Başlıklı Panel Düzenlendi

İşidin hey erenler aşk bir güneşe benzer

Aşkı olmayan gönül misâl-i taşa benzer

(Yunus Emre)

Temel İslam Bilimleri Bölümü Tasavvuf Ana Bilim Dalı’nın organizatörlüğünde İlahiyat Fakültesi Seyit Onbaşı Salonu’nda 30 Mayıs 2024 Perşembe günü “Tasavvuf Semineri” başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Tasavvuf Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Mustafa BAŞKAN’ın takdimiyle başlayan panel, Dr. Öğr. Üyesi Sema ÖZDEMİR ve İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Nimetullah AKIN’ın selamlama konuşmalarıyla devam etti. Panelde, Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimi alan Tuğba HATİPOĞLU’nun başkanlığında Betül TARHAN, Fatih ÖZTAŞ, Merve AKBAL, Tuğba HATİPOĞLU ve Yunus SUCU, dönem ödevi olarak hazırladıkları çalışmalarının sunumlarını gerçekleştirdiler. Tebliğlerin ardından Temel İslam Bilimleri bölüm başkanı Prof. Dr. Ramazan DEMİR, tebliğleri değerlendirdi. Fakülte öğretim üyeleri, öğrenciler ve fakülte dışından katılımcıların yer aldığı panel, soru ve katkıların ardınan sona erdi.