İlahiyat Fakültesi 25. Dönem Mezuniyet Programı

1 Haziran’da ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde yapılan tören, Çanakkale valimiz İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI, İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nimetullah Akın, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Kenan SEVİNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Hikmet ŞAVLUK, fakülte öğretim üyelerimiz, idari personelimiz, İlahiyat Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 25. Dönem mezun öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilen programın 1. Öğretim oturumunda öğrencilerimizden Burak Sevim’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, uluslararası öğrencilerimizin konukları selamlamalarıyla devam etti. 

İlahiyat Fakültesi öğrencileri adına Zeynep GÜMÜŞ’ün konuşmasının ardından fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, protokol konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Dönem birincisi Munisa MİRKHANOVA ile dönem ikincisi Mustafa ÇEVİK, dönem üçüncüleri Elif ERDAŞ ve Betül YAVAŞ’a hediyeleri takdim edildikten sonra, birinci olan Munisa MİRKHANOVA konuşmalarını gerçekleştirdi.

2. Öğretim oturumunda öğrencilerimizden Hüseyin ÇAYHAN’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, uluslararası öğrencilerimizin konukları selamlamalarıyla devam etti. 

İlahiyat Fakültesi öğrencileri adına Ayşegül Gözde KAYNAK’ın konuşmasının ardından fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nimetullah AKIN, Üniversitemiz Rektör yardımcıları Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI protokol konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Dönem birincisi Elif ATAR ile dönem ikincisi İrem KAYA, dönem üçüncüsü Nahide ALTINSOY’a hediyeleri verildikten sonra, dereceye girenler adına Nahide ALTINSOY konuşmalarını gerçekleştirdi.

Her iki oturumda da depremde vefat eden öğrencilerimiz, Filistin ve Doğu Türkistan’da katledilen Müslümanlar adına Dr. Öğr. Üyesi İbrahim GÖKÇE ve Öğr. Gör. Hasan Hüseyin YILMAZ’ın duaları ile program devam etti.

İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerimizin, öğrencilerimize plaket ve sembolik diploma takdiminin ardından tören, kep atımı ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Tüm öğrencilerimize hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde başarı ve mutluluklar diliyoruz.