İlahiyat Fakültesi Mezun Buluşması Gerçekleşti

ÇOMÜ İlahiyat Mezunları ve Mensupları Derneği’nin organizesinde, ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi'nin himayesinde gerçekleşen buluşmaya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah AKIN, fakültemizin öğretim elemanları ve ilk mezun verdiğimiz 2000 yılından itibaren hemen hemen bütün dönemlerden mezunlar katılım sağladı. Mezunlarımızdan Metehan DALMAN’ın Kur’an tilaveti ile başlayan programda 2017 mezunumuz Yusuf BEKTAŞ mezunlar adına selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Dekanımız Prof. Dr. Nimetullah AKIN kürsüde konuşmasını gerçekleştirdi. Fakültemizin emektar hocalarından Hasan ÖZDEMİR’e emekliliğe ayrılması sebebiyle sağladığı katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından plaket ve hediye takdim edildi. Bu takdim esnasında konuşma yapan Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Hasan ÖZDEMİR hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür etti ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

“Daha önce İstanbul’da gerçekleşen mezuniyet buluşmasından sonra Dekan hocamıza Çanakkale’de benzer bir buluşmayı gerçekleştirmeyi teklif ettim. Bu teklifimi olumlu karşılayan Dekan Bey’e ve organizede emeği geçenlere teşekkür ederim. Ayrıca lisede yıllarında derslerimize giren Hasan ÖZDEMİR hocamızın da vedasının gerçekleştiği bu buluşma benim için güzel bir tevafuk oldu. Dış paydaşlarımızın önemli bir unsuru olan mezunlarımızla yapılacak olan bu buluşmaların gelenek haline gelmesini arzu eder, katılan tüm hocalarımıza ve kıymetli mezun arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

Akşam yemeği ile devam eden programda yemek sonrası mezunlarımızın duygu ve düşüncelerine yer verilerek müzik dinletisi ile o günün program neticelendi. 

Program bir sonraki gün Çanakkale, Behramkale-Assos, Ayvacık gezisi ile sona erdi.