Öğrenci Konseyi Toplandı.

Fakültemiz Öğrenci Konseyi 04.03.2022 tarihinde olağan gündemle toplantısını gerçekleştirdi. Daha önceki toplantıda belirlenmiş olan konular ele alındı.

1. Kur'an-ı Kerim öğrenimi hakkında destek ihtiyacı;

Öğrencilerimizin bir kısmının düz lüse çıkışlı olmaları nedeniyle Kur'an-ı Kerim öğrenimi konusunda ek ders ve desteğe ihtiyaç duyduğu ifade edilmişti. Bu bağlamda Çanakkale İl Müftülüğümüzle koordineli olarak fakültemiz D Blok 3. katında öğrencilerimize yönelik D Sınıfı Kur'an Kursu açıldı. Kurs kapsamında iki erkek, iki bayan hocamız hem I. öğretim hem de II. öğretim öğrencilerimize yönelik Kur'an-ı Kerim Okuma, Talim ve Tecvid dersleri başladı.

2. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz ile ilgili öğrencilerimizin kendileri arasında bir dayanışma sandığı kurulabileceği ifade edilmişti. Bu konunda hukuki konular da dikkate alınarak öğrencilerimizin yapacakları dayanışma organizasyonun, iyi bir gelenek oluşturarak bir hayra vesile olacağı ifade edildi.

3. Mart ayı içerisinde fakülteimz çevresinde düzenleme yapılması ve kmonuyla ilgili olarak Orman Genel Müdürlüğü ile irtibata geçilerek farklı türlerde ağaç ve bitkilerin dikilmesiyle ilgili çalışma yapılması kararı alındı. Bu konuyla ilgili fakültemiz öğrenci temsilcisi görevlendirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nimetullah AKIN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Kenan SEVİNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Bilal TAŞKIN, Kıraat hocalarımız Öğr. Gör. Dr. Halil İbrahim ÖNDER ve Öğr. Gör. Kenan AKLAN'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantı dilek ve temennilerle son buldu.