ÇOMÜ Senatosu'ndan Fakültemizle İlgili Üç Karar

ÇOMÜ Senatosu, 28.01.2016 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda, fakültemizle ilgili üç önemli karara imza attı. Toplantıda alınan bir dizi karara göre "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Kütüphanesi" adı, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi"; "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İÇDAŞ Kongre Merkezi" adı, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi"; fakültemizin içerisinde bulunduğu "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Piri Reis Yerleşkesi"nin adı ise "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Şehitleri Yerleşkesi" olarak değiştirilmiştir. Kararlardan ötürü Üniversite yönetimine ve senato üyelerine teşekkür ederiz.